Tapolcai baleset

A balesetben három fiatal férfi és egy fiatal nő a helyszínen életét vesztette egy 17 éves nőt pedig életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopterrel vittek kórházba. Négy fiatal autózott a halálba az új év első napján.


Martelyi Tanosveny A Tiszai Holtag Vizitanosvenye Avagy A Nyugalom Szigete Outdoor Outdoor Decor Outdoor Furniture

A délelőtti szentmisén majd utána a tragédia.

. Mint ismeretes Négyen meghaltak egy ember életveszélyesen megsérült szombat délelőtt Tapolcánál ahol egy vonat és személygépkocsi ütközött. Vasúti átjáróban ütközött egy személyautó vonattal. Tragikus tapolcai baleset - Szilveszteri buliból autóztak haza Tragikus szilveszteri buli.

Megszólalt a bíróság is a Bige-ügyben Márki-Zay kampányára van pénze de a rá kiszabott bírságot nem akarja kifizetni Bige László. Gyásznapot tartanak vasárnap a négy fiatal halálával végződő újévi tapolcai vasúti baleset áldozataira emlékezve a Balaton-felvidéki városban. Dobó Zoltán Tapolca polgármestere a város hivatalos honlapján vasárnap azt írta.

A tragédia miatt január 2-át gyásznappá nyilvánítja és kezdeményezi a MÁV-nál hogy a vasúti átjáróba sorompót helyezzenek ki mert több baleset is történt már ott. A Fino Kaposvár férfi röplabdacsapatának egyik fiatal játékosa Iván Gergő a szombati tragikus tapolcai vasúti átjáróban történt közlekedési baleset egyik áldozata. A tilos jelzés ellenére hajthattak a vasúti átkelőben a sínekre.

A vonat legalább 60 méteren keresztül tolta magával az autót. 2 days agoA tilos jelzés ellenére hajthattak a sínekre egy olyan átkelőben ahol amúgy sok baleset történik és nincs sorompó. Az autóban fiatalok utaztak ötük közül négyen azonnal meghaltak egy sérültet mentőhelikopter szállított kórházba.

2 days agoA baleset Tapolca közigazgatási területén a 7345-ös számú úton egy vasúti átjáróban történt. Négy ember halálát követelte a tapolcai baleset. Az éppen érkező szerelvény 60 méteren keresztül tolta magával a kocsit.

Tragikus baleset történt Tapolcán ma reggel. A polgármester közlése szerint vasárnap 10 órakor a tapolcai plébániatemplomban gyászmisét. Tegnap késő este rendőrök jelentek meg a tapolcai halálos vonatbaleset egyik résztvevőjének édesanyjánál és közölték a hírt.

Családjaiknak felajánlotta a tapolcai önkormányzat segítségét amiről a két település polgármesterét is tájékoztatta. Megszólalt a bíróság is a Bige-ügyben.


Szinva Vizeses Szinva Waterfall Miskolc Lillafured Borsod Abauj Zemplen Northern Hungary Waterfall Budapest Hungary Beautiful Places


Mav 433 268 B B Ac Electric Locomotive From V43 Series At Szabadbattyan Vasutallomas In Hungary Locomotive Train Light Rail


Szekesfehervar 30 12 17 Japan Train Train Truck Train


Mav M61 019 Balatonfuzfo Rail Europe Train Journey Train

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel