Koronapass

Det skyldes tiltakstrøtthet og frustrasjon overfor de uvaksinerte mener Oslo Høyres gruppeleder Anne Haabeth Rygg. Ikke flytt festen hit er statsministerens beskjed til nordmenn.


Ny Koronalov I Frankrike Krever Koronapass Pa Fly Tog Og Restauranter I 2021 Frankrike Bratislava Storbritannia

Høyre etterlyser et nasjonalt koronapass som kan brukes når en ny koronavariant kommer.

. Vi må stå opp for de. Full splid om koronapass - se debatten her Gunnar Stavrums argumentasjon for å innføre et nasjonalt koronapass provoserer Geir Ugland Jacobsen. Ikke flytt festen hit er statsministerens beskjed til nordmenn.

211221 1615 221221 0942. Desember kreve koronapass for folk som reiser fra Norden til Sverige. Bystyret vedtok torsdag at Trondheim kan ta i bruk koronapass om det brukes for å lette på inngripende tiltak melder Adresseavisen.

Sverige vil fra 21. Kjøper falske koronapass for å slippe vaksine. Desember kreve koronapass for folk som reiser fra Norden til Sverige.

Til NRKs Dagsnytt 18 onsdag framholdt FHI-direktør Camilla Stoltenberg at de har vurdert om koronapass bør brukes som et middel for å bremse smitterisikoen blant uvaksinerte. 2143 Trondheim kan ta i bruk koronapass. Innføring av en passerseddel som et koronapass er er å gå over en absolutt grense.

Vi ser en økende smittespredning i Europa men også i. November var direktoratet positive men 7. Desember mener direktoratet at slikt pass.

Desember kreve koronapass for folk som reiser fra Norden til Sverige. To av tre nordmenn er for koronapass. Det at flere land vurderer vaksineplikt fører til økt salg av falske koronapass og negative tester.

Jublar over at regjeringa gir grønt lys for koronapass. Sverige vil fra 21. Når man våkner opp fra Tornerosesøvnen er det for sent.

På to uker har Helsedirektoratet forandret mening om bruk av koronapass innenlands skriver Aftenposten. Sverige vil fra 21. Helseministeren sier et lovforslag blir sendt på høring over nyttår.

Folkehelseinstituttet FHI har tidligere anbefalt bruk av koronapass som kontaktreduserende tiltak. Nordmenn er velkommen til Sverige men må da følge de samme restriksjonene i julen som gjelder i Norge mener statsministeren i Sverige Magdalena Andersson S. Vi må stå sammen mot dette snikende tyranniet som innføres i land etter land.

Tromsø kommune står klare til å innføre koronapass så snart den tekniske løysinga er på plass.


Actuel Panosundaki Pin

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel